E-mail: info@charlottewakka.nl - Tel: 06 - 209 777 08

Veelgestelde vragen

Vraag: Ik ga wekelijks zwemmen en ben chronisch ziek. Ik heb de ziekte van Parkinson. Is het mogelijk om hierin begeleiding te krijgen?

Antwoord: Op het gewenste tijdstip kan ik u helpen bij elke vorm van activiteit, ook buitenshuis. U krijgt hulp bij het aan en uitkleden en begeleiding tijdens het vervoer.

 

Vraag: Mijn vader zit de hele dag alleen thuis. Kunt u hem een paar keer in de week gezelschap houden of een spelletje doen?

Antwoord: Op wens van u of uw vader kan ik op gezette tijden bij uw vader langskomen. We spreken vooraf tijdens een kennismakingsgesprek af wat de kosten zijn. Zo staat u niet voor verrassingen.

 

Vraag: Mijn schoonmoeder woont in een zorgcentrum op een gesloten afdeling. Zij is mobiel maar mag niet alleen buitenkomen. Kunt u iets voor haar betekenen?

Antwoord: Ik kan één tot een aantal uren per week bij uw moeder in het zorgcentrum langsgaan. Ik zal per bezoek een inschatting maken van haar behoeftes. Daarbij houd ik haar gezondheid goed in de gaten. Wanneer zich calamiteiten voor doen, zal ik het verzorgend personeel en de contactpersoon op de hoogte brengen.

 

Heeft u een andere vraag?

Copyright ©2019  Charlotte Wakka Praktijk voor Welzijn. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum