E-mail: info@charlottewakka.nl - Tel: 06 - 209 777 08

Voedingsadvies en homeopathie

"Mijn oma kreeg wekelijks de natuurgenezer thuis op bezoek."

 

Voeding is een belangrijke factor in mijn leven. Als kind ben ik opgevoed met goede voeding en een gezonde levensstijl. Ik zie mensen om mij heen graag met een vitale en energieke uitstraling. Daarom wil ik anderen bijbrengen hoe belangrijk het is om bewust met ons lichaam om te gaan. Zo kunnen ziekten voorkomen worden.

 

Mijn overtuiging is dat gezonde voeding en een normaal leef-/beweegpatroon voor een goed gewicht zorgen. Ik geloof in het genezende en preventieve effect van de middelen die de natuur ons geeft. Mooier kan het toch niet?

 

De juiste balans vinden met Charlotte Wakka


Ik schrijf geen diëten voor zoals een diëtist. Bovendien vindt u geen sporttrainingen op mijn programma die niet vol te houden zijn. Wat dan wel? U kunt voor een persoonlijk advies en behandelingen terecht op mijn praktijkadres. Ik geef u nuttige en vooral leuke tips. Ik maak tijdens de consulten gebruik van mijn kennis over homeopathie. Bij de CIVAS Academie heb ik de opleiding voor voedingsdeskundige gevolgd.

 

Voor een behandeling zijn circa zes bezoeken nodig van een half uur. Het eerste gesprek, de intake, zal zo'n anderhalf uur duren. Ik vraag naar uw ziekten, medicijnen, familiegeschiedenis en eet-/leefgewoonten. In bijzondere situaties verwijs ik mensen door naar de huisarts. Als uw arts akkoord gaat met mijn advies, kunt u mijn behandeling naar wens vervolgen.

 

Heb ik u geïnspireerd?

Copyright ©2019  Charlotte Wakka Praktijk voor Welzijn. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum